hu-HU
Hungarian (HUF)

Kézbesítési módok, Fizetési módok

Kézbesítési módok

 

A webáruház remekül beállított logisztikája az egyik legfontosabb tényező az ügyfél vásárlási döntésében. Ezért próbáltuk kiválasztani a legjobb fuvarozókat a piacon.

Az online áruházunkban vásárolt árut 2 fajta módon tudjuk Önnek szállítani.

 

Packeta hálózat átvevőhelyei

Magyarországon 2977 átvevőhelyet biztosítunk, csomagját az Ön által kiválasztott átvevőhelyre küldjük. Ez egy nagyon népszerű szállítási mód a legkedvezőbb áron. Amint a szállítmány készen áll a kiválasztott átvevőhelyen, SMS-t kap egy egyedi kóddal és részletes információkkal. Ennek az egyedi kódnak az alapján a csomag csak Önnek lesz kiadva.

Történő szállítás ára:

Rendelés értéke Szállításidíj Utánvétdíj
19 999 Ft-ig 999 Ft 299 Ft
19 999 Ft-tól 399 Ft 299 Ft


 

 

A legelőnyösebb szállítás a címre

A DPD futárszolgálat egyike a legrégebi futárszolgálatoknak Magyarországon. Több éves tapasztalatnak köszönhetően a DPD cég magas színvonalú szolgáltatásokkal dicsekedhet. Expressz kézbesítés az egész Magyarország területén. Szinte minden futárnál a csomagot készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti. 

DPD futárszolgálattal történő szállítás ára

Rendelés értéke Szállításidíj Utánvétdíj
29 999 Ft-ig 1799 Ft 299 Ft
29 999 Ft-tól 399 Ft 299 Ft

 

Fizetési módok

 

Arra törekszünk, hogy az ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk, ezért 2 fajta fizetési módszert ajánlunk fel a webáruházban. Az online kártyás fizetés egyre népszerűbb. Ez a fizetési mód nagyon biztonságos, az Ön bankkártya adataihoz senkinek nincs hozzáférése. A második pedig klasszikus utánvétes fizetés, futárnak vagy a postán fizetheti ki csomagját az átvétel során.

 
  Online fizetés bankkártyával A GoPay Kapun keresztül

A hitelkártyával történő fizetés egy fizetési mód, ahol az ügyfél az árut egy fizetési kapun keresztül téríti meg. Egy biztonságos fizetési kapun keresztül adja meg a bankkártyaszámot, a bankkártya lejáratának dátumát és a CVC kódot. A GoPay-fizetési kaput a Magyar Nemzeti Bank szabályozza, amely garantálja annak biztonságát.

A hitelkártyás online fizetésnek egy nagy előnye van - a mi webáruházunkban teljesen INGYENES.

 
 
utánvétes fizetés a megrendelés átvételekor

Magyarországon még mindig ez a legnépszerűbb fizetési mód az online áruházakban vásárolt árucikkekért. A trend azonban kezdi megközelíteni a fejlett nyugati országokat, ahol az on-line fizetés már dominánsá vált. A megrendelt áruért fizetendő összeget készpénzben vagy bankkártyával fizeti az átvételnél /futárnak vagy postásnak/. Az utánvétes fizetés minden szállítónál díjköteles. A költsége 299 Ft. 

bejelentkezés
Még nincs fiókja?Iratkozzon fel most.