hu-HU
Hungarian (HUF)

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

 

ELITOO s.r.o.

 kereskedelmi társaság

székhelye: 17. listopadu 220, Červený Kostelec 549 41   

cégjegyzékszáma: 09566147

adószáma: CZ09566147  

a Prágai városi bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásban véve, C. szakasz, ügyszám 308693  

áru eladására a  www.woodmint.hu  internetes online bolton keresztül     

 1. Általános szerződési feltételek
  Hatálybalépés napja: 2019.08.01
   
  A ELITOO s.r.o. társaság, székhelye: 17. listopadu 220, Červený Kostelec 549 41, IČ: 09566147, (a továbbiakban: eladó, "ELITOO"), divatos ruházattal, cipőkkel és egyéb árukkal foglalkozó online webáruház üzemeltetője a www.woodmint.hu webhelyen. Ezek az Általános Szerződési Feltételek a ELITOO s.r.o. és a vásárló (a továbbiakban: vásárló - fizikai vagy jogi személy, vagy „fogyasztó”) közötti üzleti kapcsolatot meghatározzák és pontosítják az eladó jogait és kötelezettségeit, az áruk online eladása során. Minden ilyen szerződéses kapcsolatot a Magyar Köztársaság általánosan kötelező rendeletek, a megkötött adásvételi szerződés és az aktuális Általános Szerződési Feltételek, amelyek az ügyfelekre és látogatókra vonatkoznak, szabályozzák meg. Ezeket az Általános Szerződési Feltételeket az eladó bármikor módosíthatja. Az Általános Szerződési Feltételek korábbi változata érvényességi ideje alatt létrehozott szerződéses kapcsolatokat ezek a módosítások és változások nem érintik.
   
  1. Definíciók
  1.1 A jelen Általános Szerződési Feltételekben használt kifejezések meghatározása:
  „Eladó - ELITOO
  „Fogyasztó” az a személy, aki nem vállalkozó
  „Szerződés” az áruk adásvételi szerződése, amelyet az ügyfél és az ELITOO társaság kötött.
  „Vásárló” az ELITOO weboldal felhasználója, függetlenül attól, hogy Fogyasztóról vagy Vállalkozóról van szó.
  „Termék” az ELITOO weboldalán hirdetett és eladásra szánt áru.
  „Személyes információ” az az információ, amelyet az Ügyfél szolgáltat a weboldalon történő regisztrációkor vagy megrendeléskor.
  „Feltételek” ezek az Általános Szerződési Feltételek.
  A „B2B” vállalkozások közötti kapcsolat, kommunikáció, üzleti tranzakciók az üzleti vállalkozások között.
  A „vállalkozó” olyan személy, aki teljesíti a 2. § (2) bekezdésének meghatározását. Törvény 2. cikke 513/1991 Coll., Kereskedelmi kód.
  „Weboldal”: a woodmint.hu vagy a webcímen elérhető webhely.
   
  2. Regisztráció
  2.1 Regisztráció és a személyes adatok szolgáltatása
  a) A regisztráció természetesen ingyenes.
  b) A regisztrálás után nyomon követheti a rendelés állapotát, és a következő vásárláskor nem kell újra kitöltenie  személyes adatait.
  (c) A weboldal felhasználójaként történő regisztrációval garantálja, hogy:
  i. A regisztrációkor megadott személyes adatok megfelelnek a valóságnak, pontosak, aktuálisak és minden tekintetben teljesek. Bármilyen változásáról azonnal tájékoztat minket a felhasználói fiókba történő bejelentkezéssel és az adatok módosításával.
  (d) Ön ezennel kijelenti, hogy regisztráció céljából nem adja ki magát más személynek vagy alanynak, nem használ hamis nevet vagy olyan nevet, amely használatára nincs engedélye.
   
  3 Termékek és árak
  3.1 Termékleírás
  (a) A termékek főbb jellemzőinek leírása megtalálható a weboldal termékoldalán.
  (b) Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az áruk leírása a lehető legpontosabb legyen. Kivéve a színvisszaadást, amely valóságtól kicsit eltérhet.
  3.2 Termék kínálat
  Termék kínálat alatt értendő az online áruház webhelyén található katalóguson keresztül kínált kiválasztott áru, ahol az eladó a vásárlási szerződés megkötése előtt értesíti az ügyfelet. Mielőtt a megrendelést egyértelmű és érthető módon megtennék, az áruk főbb jellemzői vagy a szolgáltatás jellege, valamint egyéb, jogilag megkövetelt tények a használt kommunikációs eszköznek megfelelő mértékben.
  3.3 A termék ára
  (a) A termékek árai ÁFA-val együtt forintban kerülnek közzétételre a weboldalon, és nem tartalmazzák a szállítási és a esetleges utánvételi díjakat, melyek a megrendelt termékek összegéhez kerülnek felszámolásra.
  b) Az árak és az akciós ajánlatok változhatnak, és csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre.
  (c) A Groves nem köteles Önnek eladni a nem megfelelő, hibás árral feltüntettet termékeket.
   
  4. Termékvásárlás és szerződéskötés
  4.1 Az adásvételi szerződés megkötése
  (a) Az Ön és a ELITOO között létrejött szerződést a Magyar törvények alapján lesz megkötve.
  b) Az eladó és a fogyasztó közötti szerződéses kapcsolat az áruk megrendelésének kézbesítéséből fakad, a fogyasztó által az eladónak történő fizetési kötelezettséggel. Az eladó a vásárló e-mail címére üzenettel igazolja a megrendelés kézhezvételét.
  (c) A Vásárlót a távközlési eszközök használatával kapcsolatban az adásvételi szerződés megkötésével kapcsolatban felmerült költségeket (pl. internetcsatlakozás vagy telefonos kommunikáció költségeit) maga a Vásárló viseli.
  (d) Lehetősége van leiratkozni a hírleveleinkről egy 30 naposnál nem régebbi e-mail link segítségével.
  (e) Mielőtt befejezné a vásárlást, ha megerősíti a "Hírlevelet szeretnék kapni, és egyetértek a személyes adatok feldolgozásával" rovatot, a Vásárló beleegyezését adja a hírek fogadásához.
   
  4.2 Rendelés leadása
  (a) Válassza ki a kívánt termékek mennyiségét és méretét a honlapon, majd kattintson a bevásárlókosárban a „MEGRENDELNI” gombra.
  (b) A megrendelés megerősítése előtt ellenőrizheti az áruk mennyiségét, színét és méretét, vagy eltávolíthatja az árut a bevásárlókosárból.
  (c) Ezután válassza ki a kívánt kézbesítési módot és a  fizetési módot is.
  (d) Jelentkezzen be a fiókjába. Ha új felhasználó, az első rendelése során az oldal automatikusan regisztrációt hoz létre az Ön adataival. Ehhez a lehetőséghez be kell írnia személyes adatait, számlázási címét (amelynek meg kell egyeznie a hitel/bankkártyánál megadott címmel) és a szállítási címet, ha megrendelését nem a számlázási címre kívánja kézbesíteni. Következésképpen a megrendelés teljesítése előtt meg kell erősítenie beleegyezését az Általános szerződési feltételekkel, és hogy tudomásul veszi személyes adatai feldolgozását.
  Mielőtt megerősítené a rendelését, ellenőrizze a bevásárlókosarat, és győződjön meg róla, hogy minden olyan jellemző, mint például a méret és a szín megfelel az Ön igényeinek, majd kattintson a „MEGRENDELÉS fizetési kötelezettséggel” gombra. Ha GoPay fizetést választott, akkor biztonságos fizetési webhelyre lesz átirányítva.
  (f) A weboldalon keresztül történő megrendeléssel megerősíti, hogy cselekvőképességét nem korlátozták, valamint hogy jogilag illetékes kötelezettséges szerződéseket kötni, és 18 évesnél idősebb.
  (g) A megerősített megrendelést nem lehet megváltoztatni, a megrendelést csak törölheti. Ezzel kapcsolatban kérjük velünk felvenni a kapcsolatot a következő címre küldött e-mailben: info@woodmint.hu, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 701 1079 -es telefonszámon.
  A megrendelést törölni, ha már becsomagoltuk és a kézbesítése folyamatban van nem tudjuk.
   
  4.3 Megrendelések összevonása
  A Groves-nál csak azon rendelések összevonása lehetséges, melyek kizárólag raktárbeli termékeket tartalmaznak. A rendeléseket a becsomagolás után már nem lehet összevonni.
   
  4.4 Szerződések archiválása

  a) A Elitoo és ügyfelei között megkötött szerződéseket elektronikus archívumban tárolják, amelyek a Elitoo regisztrált ügyfelek számára közvetlenül a felhasználói fiókjukból érhetők el. A szerződéseket a végrehajtás időpontjától számított legalább öt évig archiválják, és az tárolás ideje nem haladja meg az alkalmazandó jogszabályok által előírt időtartalmát.

   
  4.5 Üzleti vásárlás (B2B)
  A mi weboldalunkon természetesen lehetőség van a B2B vásárlásra. A B2B vásárlás sikeres befejezéséhez az alábbi feltételeket kell teljesíteni:
  A megrendelést csak regisztrált vásárlóként tudja létrehozni -- kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkal amennyiben B2B vásárló szeretne lenni.
   
  5. A vásárló által felmondott szerződés (termék visszaküldés és termékcsere)
  5.1 Vásárlóként 14 nap áll rendelkezésére a termékek kézbesítésétől számítva, hogy meggondolja magát és döntsön azok visszaküldésével kapcsolatban. Bármely terméket az Általános Szerződési Feltételek ezen szakaszában meghatározott feltételeknek megfelelően visszaküldhet, kivéve azt az árutípust, amelynél a törvény kizárja annak visszaküldését. A következőkről van szó:
  i. személyre szabott vagy megrendelésre gyártott termékek;
  ii. gyorsan romló vagy gyors lejáratú termékek;
  iii. áruk, amelyeket egészségügyi vagy higiéniai okokból zárolva voltak, és ha feloldotta a zárolást;
  v. a szállítás után elválaszthatatlanul összekapcsolt áruk.
   
  5.2 A szerződéstől való elállási határidő
  (a) Az 5.1 fejezetben meghatározott határidő a szerződéskötés napján kezdődik :
  i. az áruk átvételétől számítva,
  ii. attól az időponttól számítva, amikor az utolsó terméket átvette (többféle árura vonatkozó szerződés vagy több rész szállítása esetén), vagy
  iii. attól az időponttól számítva, amikor az áru első szállítmányát átvette (rendszeres termékértékesítésre vonatkozó szerződés esetén).
  (b) Az elállási időszak 14 nappal az áru átadásának napjától számítódik. Ha a megrendelés több tételből vagy részből áll, amelyeket különböző napokon szállítanak, akkor a lemondás időtartama (a teljes megrendelésre vonatkozóan) 14 nappal az utolsó tétel vagy alkatrész leszállításának napját követően ér véget.
   
  5.3 Hogyan állhat el a szerződéstől
  (a) A Szerződéstől elsősorban a weboldalon elérhető on-line termékvisszaküldési űrlap kitöltésével állhat el, amelyben megkérjük Önt, hogy töltse ki a kért adatokat. Ha elállni kíván a szerződésétől, ez megteheti a info@woodmint.hu címre küldött e-mailben is, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 701 1079-es telefonszámon.
   
  5.4 Termék visszaküldés
  (a) Az árut visszaküldési szándékát elsősorban a weboldalon elérhető on-line visszaküldési űrlap kitöltésé keresztül jelezheti felénk.
  (a) A visszaküldött termékeknek sértetleneknek és használatlannak kell lenniük, ideális, ha eredeti csomagolásban, eredeti címkével ellátva küldi vissza, abban az állapotban és értékben, amelyben kiszállítottuk Önnek. A termékeket teljes egészében küldje vissza, azaz a mellékelt tartozékokkal, teljes dokumentációval és ajándékokkal együtt, ha küldtünk ilyet.

  (b) A termékeket postai úton legkésőbb 14 nappal azt követően kell elküldeni, hogy a Groves-t tájékoztatta a szerződés elállási szándekáról, vagy az áruk egy része visszaküldéséről. Kérjük, használja a következő címet:

   

  Elitoo s.r.o.
  Woodmint.hu
  220. november 17
  Vörös templom
  549 41
   
   
  (c) Ha úgy véli, hogy sérült, vagy hibás árut kapott, akkor küldje vissza azt a Elitoo-nak, és az áruval együtt adja meg a következő adatokat:
  • Rendelési szám
  • Termék kódja /termék neve
  • A hiba részletei
  (d) Minden visszaküldés az Ön saját felelősségére történik. Az árut kérjük becsomagolni visszaküldeni. Utánvét-es és portós csomagot nem áll módunkban átvenni.
  (e) Kérjük, vegye tudomásul, hogy ha a termékeket ajándékokkal együtt szállítjuk, akkor adományozási szerződést kötöttünk azzal a feltétellel, hogy az ilyen adományozási szerződés megszűnik, amint a vásárló a szerződést a jelen 5. cikke szerint megszünteti. A termékeket az ajándékokkal és mindennel együtt vissza kell küldenie, amelyeket azokkal szállítottunk; ha nem küldi vissza, akkor ez a helyzet jogalap nélküli gazdagodásnak minősül. Ha a jogalap nélküli gazdagodással megszerzett nyereség nem téríthető vissza, a Groves jogosult arra, hogy a szokásos ár összegének megfelelő kártérítést követeljen.
  (f) Ön jogilag kötelezett arra, hogy ésszerű gondossággal vigyázzon a termékekre, amíg azok az Ön birtokában vannak. Ha nem tesz eleget ennek a kötelezettségnek, a Groves-nak jogában áll kártérítést követelni Öntől. Ez az összes visszaküldött termékre vonatkozik.
   
  5.5 Csere
  (a) A visszaküldött termékért igényelhet cserét vagy pénzvisszafizetést. Az igényét a lehető legrövidebb időn belül intézzük. Legkésőbb 14 napon belül a visszaküldött termék beérkezésétől számítva. Kérjük ez adatlapon keresztül értesítsen bennünket a csere igényéről, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy eleget tegyünk kívánságának.
   
  5.6. Pénz visszautalás
  (a) A Groves a jelen Általános Szerződési Feltételek 5. pontja értelmében visszaküldött árukért az Ön igénye alapján visszautalja Önnek azok vételárat.
  (b) Ha az összes megrendelt terméket visszaküldi, akkor a Groves visszatéríti az eredeti kézbesítés költségeit is, de csak a szokásos szállítási díjat beleértve. Nem tudjuk visszatéríteni a szállítási díjak bármely bónuszként számlázott részét. Ha nem küldi vissza az összes megrendelt terméket, a Groves nem fogja visszaküldeni az eredeti kézbesítési költséget.
  (c) A Groves ugyanazzal a fizetési módszerrel téríti vissza pénzét, mint amelyet eredetileg a kifizetéshez használt (kivéve a utánvét-es fizetést). A Groves az elállási értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a pénzt, vagy hamarabb, ha a Groves megkapja azokat az árukat, amelyekre a visszatérítést igényli.
   
  6. Jótállás
  6.1 Hibás termékek
  Ha a kikézbesített áruknak nyilvánvaló anyag vagy gyártási hibái vannak, akkor azonnal jelezzék ezeket a hibákat nekünk, ideértve az áru szállítás közbeni sérüléseit is, akkor azonnal jelezzék ezeket a hibákat az árut kézbesítő szállító cégnek is. A követelmény benyújtásának elmulasztása azonban nem érinti a jogi követelés igényét. A megvásárolt áruk minden olyan hibája esetén, amely a törvényes garanciaidőn belül jelentkezik, további teljesítést igényelhet, és ha a törvényben előírt feltételek teljesülnek, további jogorvoslat alkalmazását kérheti - mind az termék árcsökkentése vagy elállás a szerződéstől.
   
  6.2 Garanciaidő
  a) Az termékek szavatossági ideje 24 hónap, és azon a napon kezdődik, amikor az árut a vásárlónak kézbesítik. A jótállás nem terjed ki a termék nem rendeltetésszerű használatból, nem megfelelő karbantartásból vagy szándékos károsodásból eredő mechanikai sérüléseire.
  b) Az áruhiba-panaszt késedelem nélkül, minél hamarabb be kell nyújtani. A hibák felelősséggel kapcsolatos jogokat a bíróságon csak akkor lehet igényelni, ha az áruk kézhezvételétől számított 24 hónapon belül panaszt nyújtott be a hiányosságokra.
   
  6.3 Felelősségvállalás
  (a) Nem vállalunk felelősséget az árukban vagy az áruk csomagolásán szereplő különleges kezelési utasítások be nem tartásáért.
  (c) Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, különleges, véletlenszerű, példaszerű, büntető vagy következményes kárért, elvesztett nyereségért, adatért vagy egyéb immateriális eszközért, az alkalmazandó jogszabályok által megengedett mértékben. Ez a kizárás azokra az esetekre is vonatkozik, amelyekről tudomást szereztünk, tudtunk vagy tudnunk kellett volna arról, hogy ilyen károk lehetségesek. A jelen Feltételekben semmi sem vonatkozik a felelősség korlátozására vagy kizárására, amelyet az alkalmazandó jogszabályok nem korlátozhatnak vagy kizárhatnak. Minden esetben és az alkalmazandó törvények által engedélyezett mértékig a Szerződéssel kapcsolatosan felmerülő károkért és felelősségekért teljes felelősségünk szigorúan a megvásárolt termékek vételárára korlátozódik.
   
  6.4 Kiszámíthatatlan ("Vis maior") események
  Nem vállalunk felelősséget a Szerződés szerinti kötelezettségeink teljesítésének mulasztásáért vagy késéséért, amelyet az ésszerű befolyáson kívüli események ("Vis maior események") okoznak. A vis maior: idetartozik minden olyan cselekedet, esemény, semmittevés, mulasztás vagy baleset, amely az ésszerű befolyáson kívül van, és magában foglalja,(korlátozás nélkül) az alábbiakra:
  ii. sztrájkokat, zárolásokat vagy más ipari tevékenységeket;
  iii. polgári zűrzavar, lázadás, invázió, terrorista támadás vagy terrorista támadás fenyegetése, háború (akár deklarált vagy sem), háború veszély, fenyegetés vagy háborús felkészülés;
  iv. tűz, robbanás, vihar, árvíz, földrengés, süllyedés, járvány vagy más természeti katasztrófa;
  v. a vasút, a hajózás, a repülőgép, a gépjármű-közlekedés vagy a köz- vagy magánforgalom egyéb eszközeinek felhasználásának lehetetlensége;
  vi. az állami vagy magán távközlési hálózatok használatának lehetetlensége;
  vii. bármely kormány törvényei, rendeletei, vagy korlátozásai.
  viii. Bármely Szerződés szerinti teljesítményünk felfüggesztésre kerül az olyan időtartamra, amelyre a Force Majeure Event folytatódik, és időtartamát meghosszabbítjuk a teljesítményre az adott időtartam alatt. Ésszerű erőfeszítéseinket arra használjuk fel, hogy a Force Majeure Eventet közelítsük meg, vagy olyan megoldást találjunk, amellyel a Szerződés szerinti kötelezettségeinket a Force Majeure Event ellenére elvégezhetjük.
   
  7 Fizetési feltételek
  7.1 Kártyás fizetés - GoPay
  Azonnal fizet a rendelési folyamat során a GoPay fizetési kapun keresztül, ha a hitelkártya-adatait beírja és megerősíti a fizetési szándékát. Az áru elküldésekor már a kedvezmények, utalványok stb. leszámolása után a tényleges számlázott ár kerül levonásra a hitelkártyájáról.
   
  7.2. Utánvét-es fizetés
  Az áru fizetése készpénzben történik a csomag kiszállításakor, a számlán feltüntetett összegben. Elállás esetén a fizetést banki átutalással térítjük vissza. Ehhez szükség van az Ön bankszámla adataira IBAN formátumban .
  Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a webhelyen biztonságosan vásárolhasson. Ezért a Groves nem tehető felelőssé az ellopott hitelkártyák csalásos felhasználásáért a weboldalon keresztül, de segít Önnek és hitelkártya-kibocsátójának a hitelkártya-csalás feltételezett csalásának felderítésében.
   
  8. Kedvezmény kódok - woucherok
  a) Az ügyfél a Groves online áruház üzemeltetője által neki megadott kedvezmény kódot használhatja megrendeléskor, a következő feltételek mellett:
  i- kedvezmény kód csak egyszer használható fel
  ii - a kedvezmény kódok nem kombinálhatók egymással
  iii - a kedvezmény kód értéke egyenletesen szétosztódik az összes rendelt termék között, amelyben a kedvezmény kód beváltható, lásd ii. pontot
  b) Abban az esetben, ha a vásárló eláll a vásárlástól, vagy az áruk egy részét visszaküldi a megrendelésből, amelyben a kedvezmény kódot felhasználta, a vásárlónak az alikvot összeg kerül visszatérítésre, amelyet a vásárlási szerződés alapján ténylegesen kifizetett a visszaküldött árukért.
  c) Ha a kedvezmény kód korlátozott érvényességi idővel rendelkezik, akkor az ügyfél a kedvezmény kódot csak az érvényességi időpontjáig tartó időszakon belül használhatja fel. Ha a kedvezmény kódot nem használták fel érvényességi időn belül, az ügyfél nem jogosult semmi formában kompenzációra a fel nem használt kedvezmény kódért.
  (d) Ha a kedvezmény kódot, az üzemeltetővel feltüntetett ezen kódok használatára vonatkozó szabályainak megsértésével alkalmazzák, az üzemeltetőnek joga van arra, hogy a kedvezménykódot ne alkalmazza a megrendelésben, és elállhat a megkötött adásvételi szerződéstől.
  A fenti szabályok érvényben vannak a kedvezményes kuponok használatára, kivéve, ha az üzemeltető kifejezetten másként rendelkezik.
   
  9. A termék kiszállítása és kézbesítése, postaköltség
  A rendelés beérkezése után az árut 5-8 munkanapon belül szállítjuk az Ön által kiválasztott szállító céggel. A termék kiszállítása előtt e-mailben értesítjük a kiszállításról. Csomagját 48 órán belül kézbesítik a megadott címre. Ha a szállítási cím más, mint a számlázási cím, kérjük tüntesse fel azt a címet, amelyen a futár elérheti Önt. Abban az esetben, ha ez a cím a munkahelye, kérjük tüntesse fel a cég nevét.
  9.1. Szállítási mód:
  • Kézbesítés háznál /Magyar posta vagy DPD futárszolgálat/
  • Csomagküldő átvevőhelyek
   
  9.2 Postaköltség
  (a) postaköltség GoPay KÁRTYÁS fizetéssel
  Kézbesítés háznál: 29.999,-Ft feletti vásárlás esetén (399,-Ft)
  Az ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál /kevesebb mint 29.999,-Ft/ a postaköltség csak a szállítási díjat tartalmazza 999,-Ft (Csomagküldő) vagy 1799,-Ft (Magyarposta és a DPD)
   
  (b) Postaköltség UTÁNVÉTES fizetési móddal
  Kézbesítés háznál: 29.999,-Ft feletti vásárlás esetében a szállítás (399,-Ft) + az utánvéti díj 300 Ft
  Az ennél alacsonyabb összegű vásárlásnál /kevesebb mint 29 999 Ft/ a postaköltség - szállítási díj 999,-Ft (Csomagküldő) vagy 1799,-Ft (Magyarposta és a DPD) + utánvéti díj 300 Ft.
   
  Megjegyzés:
  A csomag megérkezése után ajánljuk annak felbontását és ellenőrzését, hogy az áru nem-e sérült, még akkor is, ha a csomagolás nem sérült. Ha a csomag sérülten érkezne Önhöz, nem köteles a csomagot átvenni! Ha a csomaggal kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, azonnal lépjen kapcsolatba velünk (legkésőbb a következő munkanapon) az info@woodmint.hu e-mail címen.
   
  9.3 Nyilatkozatok
  a) A Groves kijelenti az ügyfél számára, hogy az áruk szállításhoz történő átadásakor:
  i. a felek által megállapodott tulajdonságokkal rendelkeznek, vagy (ha nem született megállapodás) a honlapon leírt tulajdonságokkal, vagy az áruk gyártója által leírt tulajdonságokkal, vagy olyan tulajdonságokkal, amelyeket a fogyasztó az áruk jellegére és a kapcsolódó hirdetési kampányra tekintettel elvár.
  ii. felhasználhatók a Groves által meghatározott módon, vagy az ilyen áruk általános használatának módján.
  iii. a megfelelő mennyiségben, méretben vagy súlyban szállítják.
  iv. megfelelnek a jogi követelményeknek.
  (b) A Groves az ügyfelek számára megvásárolt árukat szállítja a megállapodás szerinti mennyiségben, minőségben és kivitelben.
   
  9.4 Csomagolás
  Eltérő megállapodás hiányában az árukat a Groves a konvenciók szerint csomagolja, vagy ha ilyen konvenciók nincsenek, az árukat olyan módon csomagolja, hogy a szállítás során biztosítva legyen azok minősége és védelme.
  9.5 Elérhetőség
  Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a Weboldalon megjelenő valamennyi áru adata, leírása és ára helyes és aktuális legyen a rendszerbe történő betevésekor. Bár minden erőfeszítést megteszünk a weboldal aktuális tartása érdekében, a weboldalon látható információk nem mindig tükrözik az áruk rendelkezésre állását megrendeléskor. Az áruk árát végül a megrendelés visszaigazolási űrlapján határozzuk meg.
   
  10 Adatvédelem
  A Groves ezennel kijelenti és garantálja, hogy az összes személyes adatot magánjellegűnek és bizalmasnak tekinti, és ily módon az Adatvédelmi Szabályzat szerint kezeli.
   
  11 Alkalmazandó jog, felügyeleti hatóság és vitarendezés
  11.1 Alkalmazandó jog
  a) Ezeket a Feltételeket és Szerződéséket a Magyar Köztársaságnak a külföldi jogszabályok által biztosított fogyasztóvédelemre vonatkozó jogszabályaival kell szabályozni és értelmezni.
   
  11.2 Panaszok és felügyeleti hatóság
  a) Bármely panaszt benyújthat a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy a megfelelő kormányzati hatóságokhoz fordulhat.
  b) A fogyasztói jogok védelmére vonatkozó jogszabályok betartását a Magyar fogyasztóvédő alapítvány ellenőrzi.
  Magyar fogyasztóvédő alapítvány
  Dohány u. 30/b
  1077 Budapest
  https://www.fogyasztovedelem.hu/
  (c) Kérjük, hogy mielőtt felveszi a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal, keresse fel a Groves-t a probléma megoldása érdekében az info@woodmint.hu e-mail címen.
   
  11.3 Alternatív vitarendezés
  a) Bármely, a Szerződés alapján az Európai Unió bármely országából származó fogyasztóval fennálló vita, amelyet nem tudtunk együtt megoldani, bírósági úton rendezhető az AVR vagy az online AVR-hatóság útján.
  c) Az Európai Unió peren kívüli vitarendezési testületeinek listája elérhető a következő weboldalon:  http://ec.europa.eu/consumers/solving_consumer_disputes/non-judicial_redress/national-out-of-court-bodies/index_en.html
  d) Az Európai Unióhoz tartozó ország fogyasztójaként ezen a weboldalon használhatja az Európai Bizottság által kezelt online vitarendezési platformot : http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
   
  11.4 Joghatóság
  a) A kollíziós szabályokra vonatkozó alkalmazandó törvények által megengedett mértékben a Magyar Köztársaság bíróságai kizárólagos hatáskörrel rendelkeznek a szerződés vagy annak tárgya vagy megkötése során felmerülő vagy abból eredő vagy azzal összefüggésben felmerülő bármely vita vagy követelés (ideértve a szerződésen kívüli vitákat vagy követeléseket is) rendezésére.
   
  12 Záró rendelkezések
  12.1 Szellemi tulajdonjogok
  (a) Eltérő rendelkezés hiányában a Weboldal tartalmával kapcsolatos szerzői jogok és egyéb szellemi tulajdonjogok a mi vagy a licencadók tulajdonát képezik. Tilos a Weboldal hozzáférése vagy használata bármilyen más okból, kivéve a személyes, nem kereskedelmi felhasználását.
  (b) A Weboldal egyetlen részét sem szabad reprodukálni vagy tárolni semmilyen más Weboldalon, vagy beépíteni bármely nyilvános vagy magán elektronikus keresési rendszerbe vagy más weboldalakba előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül.
  (c) Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a weboldalon található anyagok és tartalmak kizárólag személyes nem kereskedelmi célú használatra állnak rendelkezésre, és hogy (ha szükséges, termékvásárlással) az ilyen anyagokat és tartalmakat ilyen célra csak kizárólag számítógépes merevlemezre töltheti le. A weboldal anyagának és tartalmának bármilyen más felhasználása szigorúan tilos.
  (d) Ön beleegyezik abba, hogy nem másolja, sokszorosítja, továbbítja, közzéteszi, megjeleníti, terjeszti, nem használja kereskedelmi céllal és nem hoz létre származékos anyagokat a mi anyagunkból és a Weboldalunk tartalmából, és beleegyezik abba, hogy nem könnyíti vagy segíti elő harmadik felek ilyen tevékenységeit.
  (e) Tudomásul veszi, hogy nem jogosult a Groves partnerei vagy maga a Groves bejegyzett védjegyek, márkanevek, vállalati logók stb. használatára.
   
  12.2 A jogszabályok betartása
  (a) A Weboldal csak törvényes célokra és törvényesen használható. Ön beleegyezik, hogy betartja a weboldalra és az összes, a weboldalon vagy azon keresztül végrehajtott tranzakciókra vonatkozó alkalmazandó törvényt és rendeletet.
   
  12.3. Írásbeli kommunikáció
  (a) A hatályos jogszabályok előírják, hogy bizonyos információkról vagy üzenetekről Önt írásban tájékoztassuk. A Weboldal használatakor elfogadja, hogy a velünk folytatott kommunikáció túlnyomórészt elektronikus lesz. E-mailen keresztül felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy weboldalunkon keresztül értesítjük Önt. Szerződéses célokra Ön beleegyezik abba, hogy használja ezeket az elektronikus kommunikációs eszközöket, és tudomásul veszi, hogy az Ön által elektronikus formában nyújtott szerződések, hirdetmények, információk és egyéb jelentések megfelelnek az ilyen értesítés írásbeli értesítésére vonatkozó törvényi követelményeknek. Ez a megállapodás nem érinti az Ön törvényes jogait.
   
  12.4 Jogok és kötelezettségek átruházása
  a) A köztünk létrejött szerződés kötelező Önre és ránk vonatkozva is, valamint jogutódjainkra és átruházóira.
  (b) Ön nem ruházhatja át, nem számolhatja fel, vagy más módon semmisítheti meg a Szerződést, illetve az annak alapján keletkező jogait és kötelezettségeit előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül.
  (c) A Szerződés időtartama alatt bármikor átadhatunk, rendelhetünk, téríthetünk át, szerződésbe köthetünk vagy más módon eldobhatjuk a szerződést, vagy az ebből eredő jogainkat vagy kötelezettségeinket.
   
  12.5 Szétválaszthatóság
  (a) Ha a Feltételek bármely részét jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak tekintik valamilyen okból, akkor ezt a rendelkezést a jelen Feltételektől elválaszthatónak kell tekinteni, és nem befolyásolhatja a Feltételek bármelyik rendelkezésének érvényességét és végrehajthatóságát.
   
  12.6 Jogokról való lemondás
  (a) Az általunk történő lemondást nem szabad bármilyen intézkedésről vagy bármilyen rendelkezés következményes megsértésének lemondásának értelmezni.
   
  12.7 A szerződés integritása
  (a) A jelen Általános Szerződési Feltételek és minden olyan dokumentum megfogalmazására támaszkodunk, amelyre kifejezetten hivatkozunk. Miközben felelősséget vállalunk a megfelelően meghatalmazott képviselőink értesítéseiért és nyilatkozatáért, kérjük, hogy a jelen Feltételek minden módosítását írásban megerősítsék.
   
  12.8 A Feltételek és a Weboldal módosítására vonatkozó jogunk
  (a) Ezeket a feltételeket időről időre felülvizsgálhatjuk és módosíthatjuk. Az áruk megrendelésekor érvényes és hatályos szabályok és feltételek vonatkoznak rá, kivéve, ha ezeket a szabályok vagy feltételek megváltoztatását törvény vagy kormány írja elő (ebben az esetben a változás a változás előtt benyújtott megrendelésekre vonatkozik). a Megrendelés elfogadásának benyújtása előtt értesítjük Önt a Feltételek bármilyen változásáról (ebben az esetben joggal feltételezhetjük, hogy elfogadta a Feltételeket, hacsak az áruk kézhezvételétől számított hét munkanapon belül nem értesít bennünket a Feltételek nem elfogadásáról). Ha nem ért egyet a feltételek megváltoztatásával, akkor abba kell hagynia a weboldal használatát. Ha továbbra is használja a weboldalt, akkor az új feltételeket Ön által elfogadottnak tekintjük.
  (b) Fenntartjuk a jogot, hogy értesítés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen módosítsuk vagy eltávolítsuk ezt a Weboldalt (vagy annak bármely részét). Nem vállalunk felelősséget Ön se harmadik fél iránt a weboldal bármilyen megváltoztatásáért vagy eltávolításáért

 

Červený Kostelec  2023.09.21.   

 

bejelentkezés
Még nincs fiókja?Iratkozzon fel most.